Ajankohtaista

Pohjois-Savon Hiihdon Syyskokous Hotelli IsoValkeiselle Kuopiossa maanantaina 23.10.2017 klo 18 alkaen. Asialistalla sääntömääräiset asiat ja vastuuhenkilöasiat.
Info piirin hiihtopäivästä on lisätty valmennustoimintaosioon. Sivuille on myös avattu ilmoittautumiskaavake, joka on avoinna 9.10.2017 klo 18.00.
Valmennustoimintaosioon leiriohjelmien valikkoon on lisätty Vuokatin kesäleirin alustava ohjelma.
Rautalammin Urheilijat järjestävät yhdessä piirin kanssa vaelluspäivän Konneveden kansallispuistossa, Kalajanvuoren retkeilyreitillä 28.5.2017. Lisätietoja valmennustoimintaosiossa.
Pohjois-Savon Hiihdon piirileiri-infoa on lisätty valmennusosioon. Tarkemmat leiriohjelmat tulevat myöhemmin, mutta leiri-ilmoittautuminen on avattu.
Pohjois-Savon Hiihdon kevätparlamentti järjestettiin Savon Voiman kutsumana Toivalassa maanantai-iltana. Tilaisuuteen oli saapunut Lahden Maailmanmestari Iivo Niskanen kertomaan omasta urapolustaan lapsuuden monipuolisesta liikkujasta hiihtäjäksi. Tilaisuudessa muistettiin myös kansainvälisellä tai kansallisella tasolla menestyneitä piirin urheilijoita sekä jaettiin Pohjois-Savon Nuorisocupin kokonaiskilpailun palkinnot.
Pohjois-Savon Nuorisocup 2017 on kerännyt talven aikana lähes 100 eri alueen seurojen hiihtäjää tytöt ja pojat 8-16-sarjoissa. Cupin kokonaistilanne on useimmissa sarjoissa mielenkiintoinen ennen Iisalmen päätösosakilpailua, joka hiihdetään perinteisen tyylin yhteislähtönä lauantaina 1.4.2017. Kokonaiskilpailun parhaat pääsevät pokkaamaan palkinnot Mm-Lahden menestyjähiihtäjän kädestä piirin kevätparlamentissa huhtikuun loppupuolella.
RSS ATOM