Piirileirit 2019 ja ohjeet ilmoittautumiseen

20.4.2019

Tervehdys piirin hiihtäjät!

 

Mitä ja kenelle:

Piirileirit ovat Pohjois-Savon piirin alueen yhteisiä harjoitusleirejä, jotka on tarkoitettu alueen seuroja edustaville hiihtäjille. Leirit järjestetään Pohjois-Savon Hiihto ry:n toimesta, ja valmentajina leireillä toimivat Tanja Kauppinen ja Jarkko Tossavainen.

Piirileirejä kaudella 2019 pidetään yhteensä kolme kappaletta, jotka kaikki Vuokatissa. Majoittuminen urheiluopiston 3-4 hengen Chalets-huoneistoissa, täyshoidolla. Leireillä toteutetaan aiempien vuosien tapaan Vaarantestijuoksu kestävyyskunnon testinä ja kehittymisen mittarina, sekä nopeus- ja lihaskuntotestit. Muutoin harjoittelussa hyödynnetään Vuokatin mäkistä ja monipuolista maastoa jalkaisin, sauvojen kanssa, rullasuksin ja hiihtäen.

Piirileireille ovat tervetulleita 12-vuotiaat (ensi talvena HS-finaalissa hiihtävät) – yleisessä sarjassa hiihtävät. Nuoremmat leireille vain huoltajan kanssa.

 

Missä ja milloin:

Leirien ajankohdat:

1. Kesäleiri 14.-16.6.2019 Vuokatti. Viimeinen ilmoittautuminen 19.5.2019 mennessä.

2. Syysleiri 12.-15.9. 2019 Vuokatti. Viimeinen ilmoittautuminen 18.8.2019 mennessä.

3. Ensilumenleiri 7.-10.11.2019 Vuokatti. Viimeinen ilmoittautuminen 13.10.2019 mennessä.

Tarkempaa infoa leireistä sekä leiriohjelmat lisätään Valmennustoiminta -osioon lähempänä leirejä.

 

Miten:

ILMOITTAUTUMINEN PIIRILEIREILLE, avoinna jo nyt!:

Tänä vuonna leireille ilmoittaudutaan Tanjalle sähköpostilla, osoite on kauppinen1991@hotmail.com

Voit ilmoittautua kaikille leireille kerralla, tai vain yksittäiselle leirille. Yllä on ilmoitettu kunkin leirin EHDOTTOMASTI viimeinen ilmoittautumispäivä. Myös peruutukset leireille tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Sairastapaukset käsitellään erikseen. Jos leiriä ei peruta, joudumme valitettavasti laittamaan muistutuslaskun.

Ilmoittautumisesta on käytävä ilmi seuraavat asiat: Urheilijan nimi, syntymäaika, seura, koti-/laskutusosoite ja urheilijan sekä huoltajan puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Ilmoittautuneet listataan Valmennustoiminta -osioon kunkin leirin alle, joten tarkkailethan että nimesi löytyy listalta!

 

Iloista pääsiäistä, näkemisiin leireillä!

-Tanja Kauppinen

p. 0451339186