Valmennustoiminta

 

Pohjois-Savon Hiihto Ry:n piirivalmennuspäällikkö

Tanja Kauppinen

Sähköposti: kauppinen1991@hotmail.com

 

Kauden 2019 piirileirit ja ilmoittautuminen

 

Piirileirit ovat Pohjois-Savon piirin alueen yhteisiä harjoitusleirejä, jotka on tarkoitettu alueen seuroja edustaville hiihtäjille. Leirit järjestetään Pohjois-Savon Hiihto ry:n toimesta, ja valmentajina leireillä toimivat Tanja Kauppinen ja Jarkko Tossavainen.

Piirileirejä kaudella 2019 pidetään yhteensä kolme kappaletta, jotka kaikki Vuokatissa. Majoittuminen urheiluopiston 3-4 hengen Chalets-huoneistoissa, täyshoidolla. Leireillä toteutetaan tänäkin vuonna Vaarantestijuoksu kestävyyskunnon testinä ja kehittymisen mittarina, sekä nopeus- ja lihaskuntotestit. Muutoin harjoittelussa hyödynnetään Vuokatin mäkistä ja monipuolista maastoa jalkaisin, sauvojen kanssa, rullasuksin ja hiihtäen.

Piirileireille ovat tervetulleita 12-vuotiaat (ensi talvena HS-finaalissa hiihtävät) – yleisessä sarjassa hiihtävät. Nuoremmat leireille vain huoltajan kanssa.

Alla leirien ajankohdat ja hinnat. Jokaiselle leiriläiselle laitetaan ohjelma ja infoa n. 2 vkoa ennen leiriä. Leirilasku tulee Pohjois-Savon Hiihto ry:ltä 1-2 vkoa leirin jälkeen.

 

1. Kesäleiri peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

2. Syysleiri 20.-22.9.2019 pe-su

3. Ensilumenleiri 7.-10.11.2019 Vuokatti – to-su.

 

Yksittäiset piirileiripäivät 2019

 

1. POHJOIS-SAVON HIIHDON PIIRILEIRIPÄIVÄ 26.5. 2019 SUONENJOELLA 7-16-vuotiaille

Kiitos mukana olleille!

 

kuva: H. Ukkola