Valmennustoiminta

 

Pohjois-Savon Hiihto Ry:n piirivalmennuspäällikkö

Tanja Kauppinen

Sähköposti: kauppinen1991@hotmail.com

Puh: 045-1339186

 

Kauden 2019 piirileirit ja ilmoittautuminen

 

Piirileirit ovat Pohjois-Savon piirin alueen yhteisiä harjoitusleirejä, jotka on tarkoitettu alueen seuroja edustaville hiihtäjille. Leirit järjestetään Pohjois-Savon Hiihto ry:n toimesta, ja valmentajina leireillä toimivat Tanja Kauppinen ja Jarkko Tossavainen.

Piirileirejä kaudella 2019 pidetään yhteensä kolme kappaletta, jotka kaikki Vuokatissa. Majoittuminen urheiluopiston 3-4 hengen Chalets-huoneistoissa, täyshoidolla. Leireillä toteutetaan tänäkin vuonna Vaarantestijuoksu kestävyyskunnon testinä ja kehittymisen mittarina, sekä nopeus- ja lihaskuntotestit. Muutoin harjoittelussa hyödynnetään Vuokatin mäkistä ja monipuolista maastoa jalkaisin, sauvojen kanssa, rullasuksin ja hiihtäen.

Piirileireille ovat tervetulleita 12-vuotiaat (ensi talvena HS-finaalissa hiihtävät) – yleisessä sarjassa hiihtävät. Nuoremmat leireille vain huoltajan kanssa.

 

Alla leirien ajankohdat ja hinnat. Jokaiselle leiriläiselle laitetaan ohjelma ja infoa n. 2 vkoa ennen leiriä. Leirilasku tulee Pohjois-Savon Hiihto ry:ltä 1-2 vkoa leirin jälkeen.

 

3. Ensilumenleiri 7.-10.11.2019 Vuokatti – to-su. Leirin hinta alle 14-vuotiaat 225e ja vanhemmat 275e. Hinnat sisältävät majoituksen, täyshoidon (omat iltapalat) ja harjoittelupaikka- sekä valmennusmaksun. Viimeinen ilmoittautuminen 13.10.2019 mennessä.

 

Ilmoittautuneet: 13.10.2019 Hannele Rautiainen, Saara Porthan, Viljami Miettinen, Julia Laitinen, Iina Savolainen, Pekka Tanskanen, Elias Angeria, Elina Kansanaho, Erno Ruuskanen, Antti-Jussi Räsänen, Eveliina Lindsberg, Sofia Niskanen, Johanna Laakkonen

 

ILMOITTAUTUMINEN PIIRILEIREILLE, avoinna jo nyt!:

Tänä vuonna leireille ilmoittaudutaan Tanjalle sähköpostilla, osoite on kauppinen1991@hotmail.com

Voit ilmoittautua kaikille leireille kerralla, tai vain yksittäiselle leirille. Yllä on ilmoitettu kunkin leirin EHDOTTOMASTI viimeinen ilmoittautumispäivä. Myös peruutukset leireille tehtävä viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Sairastapaukset käsitellään erikseen. Jos leiriä ei peruta, joudumme valitettavasti laittamaan muistutuslaskun.

Ilmoittautumisesta on käytävä ilmi seuraavat asiat: Urheilijan nimi, syntymäaika, seura, koti-/laskutusosoite ja urheilijan sekä huoltajan puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Ilmoittautuneet listataan Valmennustoiminta -osioon kunkin leirin alle, joten tarkkailethan että nimesi löytyy listalta!

 

Yksittäiset piirileiripäivät 2019

 

1. POHJOIS-SAVON HIIHDON PIIRILEIRIPÄIVÄ 26.5. 2019 SUONENJOELLA 7-16-vuotiaille

Kiitos mukana olleille!

 

kuva: H. Ukkola