Ajankohtaista

Nuorten SM-hiihdot kisailtiin 28.2. - 1.3.2009 Ylitornion Ainiovaaralla. Lauantaina kilpailitiin viesteissä ja sunnuntaina pitkien matkojen henkilökohtaisilla matkoilla. Pohjois-Savo saalisti kaksi viestimitalia ja kaksi henkilökohtaista.
Tiedot vuoden 2009 I, II- ja III-tasojen valmentajakoulutuksista löytyvät Pohjois-Savon Hiihto nettisivuilta.
Vieremän Koiton Marjaana Pitkänen voitti kultaa tyttöjen perinteisellä vitosella ja oli vapaan kisan neljäs. Riistaveden Urheilijoiden Perttu Hyvärisen pronssi poikien 7,5 kilometrin perinteisen kisassa kirkastui vapaan kympin kultamitaliin.
Valtakunnallinen Hopeasompa 2009 pidetään Teuvalla 7. - 8.3.2009. Pohjois-Savon Hiihto ry Teuvalle valitut hiihtäjät ja viestijoukkueet on nimetty.
Pohjois-Savon Liikunnan monipuolinen koulutustarjonta saa jatkoa, kun valmennusvirikepäivä 8 ja supertriplan kurssi starttaavat.
Rokuan SM- kilpailujen jälkeen Hiihtoliitto julkisti valinnat vuoden 2009 nuorten arvokilpailuihin. Pohjoissavolaisia hiihtäjiä pääsi arvokilpailumittelöihin mukaan runsas joukko. Päällimmäisenä sekä nuorten MM- että EYOF- kisakoneeseen nousevat Rokuan SM-kilpailujen tuplamestarit Perttu Hyvärinen, Riistaveden Urheilijat ja Marjaana Pitkänen, Vieremän Koitto.
Kans. Leppävirran Urheilijoiden 80- vuotisjuhlahiihdot (V) 17.1.2009 siirretty. Uusi kilpailupäivä on 29.3.2009. Kilpailutoiminta/ Hiihtotapahtumat Pohjois-Savossa 08-09 sivulle on luotu oma alasivusto, johon päivitetään kaikki kilpailukalenterimuutokset.
Mahlahiihdot siirretty lumen sulamisen takia viikolla eteenpäin. Uusi aika tiistai 20.1.2009 klo 18.00. Vanhat ilm. voimassa. Uusia ilm. otetaan vastaan su 18.1.2009 klo 16 asti.
Jämin SM- hiihdot hiihdettiin 9. - 11.1.2009. Perjantaina oli ohjelmassa yl. sarjan sprintit, lauantaina kilpailtiin yl. sarjan N10km (P) ja M15km (P) ja sunnuntaina oli vuorossa 20v. - ja yl. sarjojen yhdistelmähiihdot.
Pohjois-Savon Hiihto- ja toimintakalenteri julkaistaan kokonaisuudessaan nyt netissä. Kilpailutietoihin on kalenterin julkaisemisen jälkeen saattanut tapahtua kisojen osalta joitakin muutoksia ( mm. hiihtotyyli, ilmoittautumisosoite ym. ). Muutoksista ilmoitetaan näillä sivuilla mikäli kilpailuja järjestävä seura ilmoittaa asiasta tiedotusvastaavalle. Kannattaa käydä katsomassa seurojen omat nettisivut!
RSS ATOM