Vuokatin syysleiri 30.8.-2.9.2018

16.8.2018

Leiriohjelma ja ilmoittautuneet on nyt julkaistu Valmennustoiminta-osiossa. Katsothan, että nimesi löytyy listalta ja ilmoitathan heti, jos tiedät ettet pääsekään leirille!!!

Aloitamme leirin voima- ja nopeustesteillä Vuokattihallissa. Piirin Watsapp-ryhmään laitetaan viestiä, kun selviää, että hiihdetäänkö testien perään putkessa vai mennäänkö kuntosalille. Testijuoksu on ohjelmassa pe aamupäivällä, jottei kuormitus kasva liian suureksi heti ensimmäisenä iltana. Muutoin pyritään menemään ohjelman mukaan, mutta kuunnellaan kuitenkin olosuhteita!

Majoittuminen on tutusti 4-6 hengen Chalets-huoneistoissa. Muistathan ottaa leirille molempien tyylien hiihtovarusteet, vapaan rullahiihdon varusteet (+kypärä) sekä lenkkeily- ja sisäliikuntavermeet. Sukset tulee olla voideltuina (kysykää tarvittaessa Jarkolta vinkkejä) ja mukaan myös omia pitovoiteita. Iltapalat, omat lääkkeet yms. on myös hyvä pakata mukaan iloisen leirimielen lisäksi! :)

Tavataan leirillä!

-Tanja

 

Ps. Myös lumileirille ilmoittautuneet on listattu, joten jos puutut listalta/haluat vielä leirille niin ilmoita Tanjalle mahdollisimman pian!