Piirileiritoimintaan ilmoittautuneet ja infoa Pärnävaaran leiristä

1.7.2016

Hei kaikille!

Piirileiritykseen ilmoittautuminen päättyi edellisenä sunnuntaina ja ilmoittautuneiden nimet on listattu valmennus-osioon liitteeksi. Olethan yhteydessä, jos nimeäsi ei ilmoittautumisesta huolimatta näy listalla!

Varsinainen piirileiritys käynnistyy siis viikon päästä Liperin Pärnävaaralla ja ilahduttavan moni ilmoittautuneista pääsee osallistumaan keskikesän rullahiihtoleirille! Valmentajina leirillä toimii allekirjoittaneen lisäksi Juha Karkkulainen, Rauno Saastamoinen ja Pihla Ruuska. Aiemmin julkaistu alustava leiriohjelma yleisine ohjeineen on voimassa. Tänä vuonna jaamme hiihtäjät valmentajineen selkeisiin ryhmiin, jossa on helpompi antaa välitöntä palautetta mm. tekniikasta.

Ohjelmaan kuuluu lisäksi oleellisena osana leirikisa: Nuorimmille hopeasompaajille on maastojuoksu 2km ja vanhemmille maastojuoksu 2/4km + rullahiihto 5/10km. Ilmoittakaa heti leirille saapuessanne, mihin kilpailuihin osallistutte tai jos ette aio kilpailla lainkaan. Rohkaisen osallistumaan kilpailuihin, sillä ne toimivat hyvinä kovina harjoituksina keskellä määräpainotteista kesää.

Toivotan kaikille hyviä treenejä ennen leiriä ja sopivasti myös lepoa rentoutumista! Tavataan Pärnällä!

Terkuin,

Tanja Kauppinen

ps. Muistathan ilmoittaa mahdollisista poisjäänneistä etukäteen!!!