Siilinjärven Hiihtoseura ja Leppävirran Urheilijat palkittiin

7.10.2007

VUODEN 2007 POHJOLA- PALKINNOT jaettiin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 5.10.2007. Pääpalkinnon sai Kaustisen Pohjan- Veikot ry. Siilinjärven Hiihtoseura sai valtakunnallisen tunnustuksen, joka tuli ensimmäistä kertaa Pohjois- Savoon. Alueellisen palkinnon sai Leppävirran Urheilijat.

Palkittavia seuroja oli yhteensä 22. Pääpalkinnon arvo on 10 000 euroa. Lisäksi 5 seuraa sai valtakunnallisen tunnustuksen, joiden arvo on  2000 euroa ja 16 seuraa palkittiin alueellisilla 1000 euron tunnustuksilla.

Pohjola- palkinto Hyvälle Seuralle on vuosittain jaettava tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Pohjola haluaa yhdessä SLU:n, SLU- alueiden ja lajiliittojen kanssa nostaa esiin ruohonjuuritason toimintaa, jossa on mukana yli miljoona suomalaista.

Hyvän Seuran tunnusmerkkien lisäksi palkintokriteereissä on vuosittain vaihtuvia teemoja. Vuonna 2007 erityisteemoina ovat kuntayhteistyö sekä terveyden edistäminen, kaikille avoin toiminta, monikulttuurisuus ja ympäristöystävällisyys.

ONNITTELUT SIILINJÄRVEN HIIHTOSEURALLE JA LEPPÄVIRRAN URHEILIJOILLE!