Ajankohtaista

Pohjois-Savossa järjestetään kansallisten hiihtokilpailujen yhteydessä tyttöjen ja poikien 14- ja 16-sarjoissa kaikille avoin oma kilpailusarja, joka on nimeltään KARHU-Cup.
Huomio, arvoisa Hiihtoväki! Kadoksissa seuraavat Pohjois-Savon liikunnalta lainatut liivit: kilpailunjohtaja, TD sekä TD assistentti. Liivit tulisi palauttaa pikaisesti Pohjois-Savon liikunnan toimistolle, tiedustelut / lisätiedot: Merja Hallikainen, puh: 040 723 5340.
Pohjois-Savon maakuntaviesti 2015 järjestetään Lapinlahdella 15.2. - tervetuloa! Lisätietoa maakuntaviestistä päivittyy Lapinlahden Vedon www-sivuille.
Hiihtoliitto on uudistanut strategiaansa tavoitteena "Maailman paras lumella". Tavoite on kova ja vaatii koko hiihtoväen avointa yhteistyötä kaikilla rintamilla. Liiton lisäksi avainasemassa ovat suomalaiset hiihtoseurat. Strategiatyössä ollaan edetty nyt vaiheeseen, jossa kääritään hihat ja ryhdytään töihin. Yhdessä toisia kannustaen ja tukien. Myös seurat haastetaan toiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen.
Pohjois- Savon piirin TD- ja assistentti- nimitykset hiihtokauden 2014-2015 kilpailuihin
Huoltokoulutus (3.10.2014)
HiihtoSuomi 2014 (5.9.2014)
RSS ATOM