Ajankohtaista

Kuhmon Hopeasomman loppukilpailun arvontaryhmän tarkkailukilpailut ovat 3.2. Nuorisocupin osakilpailu Suonenjoella ja 17.2. Piirinmestaruuskilpailut Vieremällä. Tampereen piiriviestiin 9.3. pyritään kokoamaan joukkue 14-16-vuotiaista tytöistä ja pojista myös Pohjois-Savosta
Piirin hiihtäjien toivomuksesta järjestettiin piirin sprinttiharjoitus vapaalla tyylillä Lapinlahdella lauantaina, kun Kallen Fis-kilpailut jouduttiin perumaan aikaisemmin. Sprinttiharjoituksessa hiihdettiin aika-ajot sekä kaksi erä hiihtoa kaikille hiihtäjille harjoituksena, joiden perusteella saatiin muodostettua lopputulokset.
Pohjois-Savon Nuorisocupia hiihdetään jälleen tulevana talvena neljässä osakilpailussa: 13.1. Puijo perinteinen, 3.2. Suonenjoki perinteinen, 17.3. Rautavaara vapaa ja 25.3. Puijo vapaa. Tulosten ratkettua kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan perinteisesti piirin kevätparlamentissa huhtikuussa.
Pohjois-Savon piirin alueen kilpailujen TD tehtävät lista on päivitetty. Listaa päivitetään sitä mukaan kuin kansallisia tai piirikunnallisia kilpailuja tulee kalenteriin.
Piirileiritys 2017 (19.11.2017)
Pohjois-Savon Hiihdon Syyskokous Hotelli IsoValkeiselle Kuopiossa maanantaina 23.10.2017 klo 18 alkaen. Asialistalla sääntömääräiset asiat ja vastuuhenkilöasiat.
Info piirin hiihtopäivästä on lisätty valmennustoimintaosioon. Sivuille on myös avattu ilmoittautumiskaavake, joka on avoinna 9.10.2017 klo 18.00.
RSS ATOM