Ajankohtaista

Nyt olisi tälle kaudelle koulutuksia tarjolla Pohjois-Savon Piirissä. Seurat olkaa aktiivisia ja ilmoittakaa jäsenistöllenne kyseisistä koulutuksista. Toivottavasti mahdollisimman moni seura ilmoittautuu mukaan.
Seuraava piiripäivä järjestetään lauantaina 13.10. Tahkon ensilumenladulla hiihtäen ja sauvarinteessä. Päivä on suunnattu ensisijaisesti alle 14-vuotiaille hiihtäjänaluille. Tarkempi info valmennustoiminta -osiossa.
Perinteisen Pohjois-Savon Nuorisocupin nimi muuttuu IIVO Nuorisocupiksi talvelle 2019. Piirikunnallisten Nuorisocup osakilpailujen hakeminen piiriltä lokakuun loppuun mennessä.
Ilmoittautumislomake harjoituskauden jälkimmäisen puoliskon piirileireille Vuokatissa 30.8-2.9.2018 ja 8-11.11.2018 on avattu. Ilmoittaudu mukaan leireille 12.8.2018 mennessä ja ilmoita lisätietoja kohtaan: osallistutko molemmille leireistä vai vain toiselle leirille. Mikäli mukaan ilmoittautunut ei peru osallistumistaan leirille ajoissa, niin voimme veloittaa koko leirimaksun.
Suonenjoen Vasama järjesti yhteistyössä Pohjois-Savon Hiihto ry:n kanssa kauden ensimmäisen piiripäivän Suonenjoella Onkilammen maastoissa. Päivään osallistui reilut 30 junioria ja lukuisia vanhempia. Aamupäivällä kierrettiin ryhmissä erilaisia tehtävärasteja, joissa tavoitteina oli mm. motoriikan kehittäminen, kimmoisuus ja kehonhallinta. Maistuvan lounaan jälkeen vapaa-aika kului mm. ekoase-ammunnassa. Iltapäivällä vuorossa oli suunnitusharjoitus taitotason mukaan sekä toiminnallista kehonhuoltoa. Päivä sai junioreiden ja vanhempien toimesta paljon kehuja, ja tilausta vastaavalle on varmasti myös tulevaisuudessa! Kiitos siis innokkaille järjestäjille ja osallistujille!
Suonenjoen piiripäivän ohjelma on tarkentunut ja ilmoittautuminen Jarkolle keskiviikkoon 23.5.2018 mennessä.
Leppävirralla järjestetään v. 2004-2010 syntyneille sporttileiri, jossa yhtenä lajina myös maastohiihto. Hiihtotunneli käytössä ja kaikkea muuta mukavaa leiriohjelmaa lisänä. Maastohiihdon leirivalmentajana toimivat Jenni Kortelainen ja Reetta Nenonen. Tutustu esitteeseen ja ilmoittaudu mukaan!
RSS ATOM