Ajankohtaista

Pohjois-Savon Hiihdon kolmanteen leiripäivään Leppävirran Hiihtoareenalle ilmoittauminen on käynnistynyt ja ilmoittautuminen lauantaihin 1.10.2016 mennessä. Leiripäivän ohjelmassa molemmat hiihtotekniikat.
Pohjois-Savon Nuorisocupin neljä osakilpailua ja Pohjois-Savon Koululaisten Maakuntaviesti sekä muut piirikunnalliset kilpailut ovat avoimessa haussa pohjoissavolaisille hiihtoseuroille syyskuun loppuun mennessä.
Tahkon alustava leiriohjelma on nyt nähtävissä valmennustoimintaosiossa! Aikataulu voi vielä muuttua ja sisältöä tarkastellaan paikanpäällä myös kelien mukaan. Muistattehan ilmoittaa mahdollisista poisjäänneistä edeltävään sunnuntaihin mennessä Tanjalle!
Pohjois-Savon Hiihdon vaelluspäivään Sonkajärvelle on ilmoittauminen käynnissä ja ilmoittautuminen keskiviikkoon 3.8. mennessä.
Pärnävaaran piirileirin kuulumiset voit lukea valmentajan blogista. Leirikilpailun tulokset lisätty myös kotisivuille.
Pohjois-Savon Hiihdon piirileiritykseen Pärnävaaralle, Tahkolle ja Vuokattiin hopeasompaikäisistä yleiseen sarjaan on käynnissä ja ilmoittautua voi juhannussunnuntaihin mennessä.
Hotelli Savoniassa järjestettiin piirin kevätkokous maanantai-iltana 23.5.2016. Kokouksen yhteydessä muistettiin Hopeasompa- ja Suomenmestaruuskilpailuissa mitaleita saavuttaneita piirin urheilijoita: henkilökohtaisen mitalin saavuttaneet stipendein ja viestimitalin saavuttaneet kunniakirjoin.
RSS ATOM