Ajankohtaista

Rautalammin Urheilijat järjestävät yhdessä piirin kanssa vaelluspäivän Konneveden kansallispuistossa, Kalajanvuoren retkeilyreitillä 28.5.2017. Lisätietoja valmennustoimintaosiossa.
Pohjois-Savon Hiihdon piirileiri-infoa on lisätty valmennusosioon. Tarkemmat leiriohjelmat tulevat myöhemmin, mutta leiri-ilmoittautuminen on avattu.
Pohjois-Savon Hiihdon kevätparlamentti järjestettiin Savon Voiman kutsumana Toivalassa maanantai-iltana. Tilaisuuteen oli saapunut Lahden Maailmanmestari Iivo Niskanen kertomaan omasta urapolustaan lapsuuden monipuolisesta liikkujasta hiihtäjäksi. Tilaisuudessa muistettiin myös kansainvälisellä tai kansallisella tasolla menestyneitä piirin urheilijoita sekä jaettiin Pohjois-Savon Nuorisocupin kokonaiskilpailun palkinnot.
Pohjois-Savon Nuorisocup 2017 on kerännyt talven aikana lähes 100 eri alueen seurojen hiihtäjää tytöt ja pojat 8-16-sarjoissa. Cupin kokonaistilanne on useimmissa sarjoissa mielenkiintoinen ennen Iisalmen päätösosakilpailua, joka hiihdetään perinteisen tyylin yhteislähtönä lauantaina 1.4.2017. Kokonaiskilpailun parhaat pääsevät pokkaamaan palkinnot Mm-Lahden menestyjähiihtäjän kädestä piirin kevätparlamentissa huhtikuun loppupuolella.
Pohjois-Savon Maakuntaviestin 2018 järjestämiseen avoimet hakemukset Merja Hallikaiselle (sähköposti: hallikainen.merja(at)luukku.com) 23.4.2017 mennessä. Tiedustelut piirin puheenjohtajalta Arto Heiskaselta tai kilpailuvastaavalta Merja Hallikaiselta.
Pohjois-Savon Hiihto ilmoittaa muutaman vuoden tauon jälkeen piiriviestijoukkueen Vierumäellä kilpailtavaan hiihtopiirien väliseen viestiin. Joukkue koostuu piirin parhaista tyttö- ja poikahiihtäjistä sarjoista 14-16. Piiri toivottaa joukkueelle onnea matkaan!
Koululaisten Maakuntaviestissä on kaksi sarjaa alakoulu ja yläkoulu. Tämän vuoden tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä 16 joukkuetta, joista 12 alakoululaisten ja neljä yläkoululaisten sarjaan. Tapahtumaan odotetaan 300 koululaista huoltajineen ja kannustajineen.
Lumisen talven myötä pohjoissavolaiset laturetket kutsuvat hiihtäjiä nauttimaan luonnosta myös ilman ajanottoa. Piirin sivuille on koottu lista alueella järjestettävistä laturetkistä lisätietolinkkeineen.
Pohjois-Savosta Lahden maastohiihdon MM-kilpailujoukkueeseen on valittu maajoukkueen tunnetut kasvot: Kerttu Niskanen Vieremän Koitosta ja Perttu Hyvärinen Riistaveden Urheilijoista. Myös Kuopiossa asuva Kainuun ottopoika olympiavoittaja Iivo Niskanen on odotetusti mukana joukkueesssa. Pohjoissavolainen hiihtoväki toivottaa urheilijoille onnea valmistautumiseen ja kilpailuihin Lahteen!
Pohjois-Savosta on valittu ja ilmoitettu Lempäälän Hopeasomman loppukilpailun arvontaryhmiin seuraavat hiihtäjät ja joukkueet. Tänä vuonna nuorimmissa sarjoissa henkilökohtaisilla matkoilla ei ole arvontaryhmiä. Pohjoissavolainen hiihtoväki toimittaa onnea kaikille loppukilpailuun osallistuville hiihtäjille ja joukkueille.
RSS ATOM