Ajankohtaista

Koululaisten Maakuntaviestissä on kaksi sarjaa alakoulu ja yläkoulu. Tämän vuoden tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä 16 joukkuetta, joista 12 alakoululaisten ja neljä yläkoululaisten sarjaan. Tapahtumaan odotetaan 300 koululaista huoltajineen ja kannustajineen.
Lumisen talven myötä pohjoissavolaiset laturetket kutsuvat hiihtäjiä nauttimaan luonnosta myös ilman ajanottoa. Piirin sivuille on koottu lista alueella järjestettävistä laturetkistä lisätietolinkkeineen.
Pohjois-Savosta Lahden maastohiihdon MM-kilpailujoukkueeseen on valittu maajoukkueen tunnetut kasvot: Kerttu Niskanen Vieremän Koitosta ja Perttu Hyvärinen Riistaveden Urheilijoista. Myös Kuopiossa asuva Kainuun ottopoika olympiavoittaja Iivo Niskanen on odotetusti mukana joukkueesssa. Pohjoissavolainen hiihtoväki toivottaa urheilijoille onnea valmistautumiseen ja kilpailuihin Lahteen!
Pohjois-Savosta on valittu ja ilmoitettu Lempäälän Hopeasomman loppukilpailun arvontaryhmiin seuraavat hiihtäjät ja joukkueet. Tänä vuonna nuorimmissa sarjoissa henkilökohtaisilla matkoilla ei ole arvontaryhmiä. Pohjoissavolainen hiihtoväki toimittaa onnea kaikille loppukilpailuun osallistuville hiihtäjille ja joukkueille.
98. Pohjois-Savon Maakuntaviesti hiihdetään Siilinjärven Ahmon urheilualueella 29.1.2017. Vuoden tauon jälkeen hiihdettävä Pohjois-Savon Koululaisten Maakuntaviesti hiihdetään puolestaan Vieremällä Urheilukentän maastossa 1.3.2017.
Lempäälän Hopeasompaloppukilpailujen karsinataryhmien tarkkailukilpailut henkilökohtaisilla matkoilla Piirinmestaruuskilpailut Siilinjärvellä ja Nuorisocupin 1.osakilpailu Kuopiossa sekä viestiin Maakuntaviesti Siilinjärvellä. Vierumäen piiriviestijoukkueeseen haluavat voivat ilmoittautua piirin nuorisovastaavalle helmikuun loppuun mennessä.
Perinteinen Pohjois-Savon Nuorisocup kisaillaan jälleen neliosaisena hiihtokilpailusarjana talvella 2017. Piirikunnallisen kilpailusarjan eri tyyppiset osakilpailut toimivat erinomaisesti nuoren hiihtäjän seuraavana askeleena oman kylän hiihtokisailujen jälkeen kohden isompia kilpailuja. Nuorisocupin tukijoiksi lähtivät mukaan hiihdon nuorisotyötä arvostavat yhteistyökumppanit: Ponsse ja K-Ryhmä.
Kiitokset Leppävirran piiripäivään osallistuneille urheilijoille, huoltajille ja valmentajakollegoille! Päivä liikutti yhteensä 50:tä hiihtäjää ja tusinan verran huoltajia. Voitaneen siis sanoa, että Pohjois-Savon Hiihdolla menee varsin mukavasti! Erityisesti uudet kasvot ja osanotto koko piirin alueelta lämmittivät mieltä! Toivottavasti jokainen sai vinkkejä tulevia hiihtoharjoituksia varten sekä nautti yhteisharjoittelusta omien kilpakumppaniensa kanssa! Tulevalla viikolla luvassa lisätietoa Vuokatin piirileiristä. Nousujohteista harjoitussyksyä kaikille toivottelee Tanja.
RSS ATOM