Ajankohtaista

Rautavaaran HS- tarkkailut 12.1. on siirretty pidettäväksi su 13.1. Kilpailut hiihdetään kilpailukalenterista poiketen vapaalla hiihtotyylillä. Uusia ilm. otetaan vastaan la 12.1. klo 15 asti. Lopullinen päätös su kisoista tehdään la 12.1. klo 12. Jos 13.1. ei pystytä pitämään kilpailuja, varapäivä on 19.1. hiihtotyyli (P).
Pohjois-Savon Hiihto ry järjesti tänä vuonna neljä piirileiriä, joista Vuokatin lumileiri oli viimeinen. Tänä vuonna kokeiluluonteisesti leireille oli "vapaa pääsy" eli edellisen kauden kilpailumenestystä ei huomioitu. Ensi vuoden leiripaikat ja valintakriteerit leiritoimintaan ovat suunnitteilla.
Pohjois-Savon hiihto- ja toimintakalenteri talvi 2007-2008 on ilmestynyt. Kalentereita voi ostaa suoraan Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta, os. Haapaniemenkatu 10 A, 70 100 Kuopio tai tilata email: toimisto@pohjois-savonliikunta.fi, puhelimitse 3698 600. Kalenterin hinta on 6€ ja postissa toimitettuna postikulut päälle (pari euroa).
Pohjois-Savon Hiihto ry:n syysparlamentissa Kuopiossa tistaina vieraillut Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piirainen kertoi mm. SHL:n nykytilasta ja 100- vuotisjuhlavuoden ohjelmasta.
Viime vuosina erityisesti vahvaa nuorisotyötä maastohiihdossa tehnyt Riistaveden Urheilijat juhli lauantaina 70-vuotista taivaltaan. Hiihtoliiton puolesta tervehdyksen juhlivalle seuralle toi maastohiihtovaliokunnan puheenjohtaja Kari Virranta.
VUODEN 2007 POHJOLA- PALKINNOT jaettiin Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 5.10.2007. Pääpalkinnon sai Kaustisen Pohjan- Veikot ry. Siilinjärven Hiihtoseura sai valtakunnallisen tunnustuksen, joka tuli ensimmäistä kertaa Pohjois- Savoon. Alueellisen palkinnon sai Leppävirran Urheilijat.
Pohjois-Savon Hiihto ry järjestää tänä vuonna neljä piirileiriä, joista Puijon,Suonenjoen ja Leppävirran leirit on pidetty. Seuraava piirileiri pidetään Vuokatissa 22. - 25.11.2007. Ilmoittautuminen leirille on käynnistynyt.
Sykettä Hyvään Seuraan saa jatkoa, kun seurakehittäjä Niina Markkanen johdolla Pohjois- Savon hiihtoseurojen yhteinen VALMENNUSVIRIKEPÄIVÄ toteutetaan lauantaina 1.12.2007 Kuopiossa.
Pohjois Savon urheiluseurojen kehittämisprojekti Sykettä Hyvään Seuraan on hyvässä vauhdissa. 13 innokasta seuraa otti seurakehittäjä Niina Markkanen tarjoaman Hyvä Seura- kutsun vastaan ja lähti avoimin mielin kehittämään omaa seuratoimintaa.
Kilpailulupa- anomukset maakuntaviesteihin ja piirikunnallisiin kisoihin on tehtävä 15.9. mennessä.
RSS ATOM