Ajankohtaista

Ryhmiin valittiin 36 nuorta urheilijaa.
Pohjois-Savon Hiihto ry kevätkokous ja nuorisocupin palkintojen jakotilaisuus pidetään maanantaina 27.5. 2013 klo 18 Maaninkajärven koulun auditoriossa Maaningalla. Ks. Kokouskutsu erillinen liite. TERVETULOA!
Pohjois-Savon 4. nuorisocup hiihdetään 16.3. Vieremällä. Huomioikaa, että kilpailuilmoittautumiset tehdään kansallisiin kilpailuihin, EI ERIKSEEN NUORISOCUPIIN (nuorisocupin tulokset "otetaan" kansallisten tuloksista). Maastohiihdon sääntöjen mukaan 12- vuotiailla ja nuoremmilla on oltava skipassi ja sitä vanhemmilla lisenssi.
Nuorten piiriviestissä kilpaillaan 19 piirin voimin ja jokaisessa joukkueessa on 3 poikaa ja 3 tyttöä 14- 16- vuotiaita. Jokainen urheilija hiihtää noin 2,5km mittaisen osuuden, kaikki osuudet hiihdetään vapaalla hiihtotavalla.
Pohjois-Savon Hiihto ry:n syysparlamentti pidetään Hotelli Savoniassa 26.11.2012 klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan Pohjois-Savon Hiihto ry:n suuntaviivoista ja yhteistyöstä sekä alueen seurojen että muiden piirien välillä. TERVETULOA!
RSS ATOM